Alla inlägg den 17 februari 2012

Av Lisette Svensson - 17 februari 2012 20:04

Tog tag i nedervåningen för att komma ett närmare steg hur jag (vi) ;-) verkligen vill ha det. Daniel säger att jag kan sånt där å att han inte vill lägga sig i. Man tackar å bockar!

Sålt hela malm serien som vi haft. Byrån i hallen, sideboardet i köket och sängram med sängbord. Ist har vi nu köksö i köket, svart förv. hylla i hallen ( ska ev bli en skjutgarderob där så småningom) och ett vitt vitrinskåp som jag lääänge drömt om. Hittade det på blocket...för en riktig billig peng. Dessutom fick jag det hemleverat av den snälle herrn som ägde det innan. =)

Det blev såååå bra å kommer bli ännu bättre när alla elprylar i v-rummet försvinner å tvn kommer upp på väggen.

Nöjd Lisse!


                                                


I know! saknas lite handtag fortf... å sen ska 2 sy barstolar till också. Vitrinskåpet står i hörnet brevid soffan för er som varit här å vet hur det ser ut...hahahaha

Av Lisette Svensson - 17 februari 2012 19:32

Hela veckan har varit kaos...Annie lyckades bli förkyld precis då vi ska döpa. Som tur var börjar hon bli kryare... i morrn smäller det =)

Så skönt att ha nära å kära som ställer upp i vått å torrt. Dessutom får man grejer får att man är duktig! Blommor på alla <3 ans dag. Lovad en fin middag vid senare tf av älskling.

Dom senaste dagarna har bestått av att först å främst få Annie frisk, mkt vila! Har själv även hunnit handlat, bakat och fixat allt som behövs till dopet. Alla mina kära har hjälpt till. Daniel blev tvungen att ta på sig jour denna vecka så det har varit svårt att ta sig hemifrån utan Annie. Eftersom hon är sjuk vill man ju inte vara ute å ränna... Både Mobbo Kenny, farmor å farfar, morfar har varit barnvakt. Å sen fick jag låna bilen av Annies gammelmomma (daniels momma). SUPER TACK till alla!


Fått bara sådär... jag å Annie har sån tur! Me like my new shoooooes =)


                                              

Annie 20110613

 Mitt namn är Lisette och jag bloggar om allt som händer i min vardag. Jag älskar min familj och mina vänner, gillar att baka och laga mat, att träna och allt som har att göra med inredning. Välkommen!

Kategorier

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggar jag följer

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards