Alla inlägg under februari 2012

Av Lisette Svensson - 8 februari 2012 08:49

I söndags följde vi med Svärmor å Svärfar till Sundsvall. Lyckades bränna ngr tusenlappar... Det viktigaste var ju köksön som vi sparat ihop till och fått bidrag i jul. Men man plockar ju alltid på sig småsaker...här är några.


Köpte nya kaffekoppar och tallrikar. Våra gamla vita är så repiga och slitna... sen har vi inga kaffekoppar som är i rätt storlek antingen så är dom för stora el för små... men nu har vi! Det blev blyertsgråa...Nice!


                                                  
                            


Sen var vi på Bauhaus och köpte golvlist och samtidigt en balk till så det ser mer enhetligt ut i v-rummet. För er som varit här har vi ju EN ovanför tvn typ. Denna ska upp ovanför köksbordet ungefär.

Dom hade även rea på ett gäng superfina tapeter...kunde inte hålla mig så jag köpte en fond vägg till allrummet på övervåningen. Ska ju bli ett biorum så det ska va mörka färger...Daniel höll med på att denna va skitsnygg =)


Rätt dålig bild...men den är iaf chokladbrun i botten (förhöjt) och sen är det guldbruna typ medaljonger i 2 nyanser.

 


Ida ska vi till Sanna och hänga med FG gruppen. I morrn ska vi handla på Maxi och gratta Annies farfar på  hans födelsedag.

Vi har den perfekta presenten ;-) haha! Mitt i allt detta ska vi försöka skruva köksö sen kommer prästen hit i efterm och ska prata om dopet.

Just! har sålt vår säng gavel Malm, malm byrån i hallen och även sideboardet i köket för att få plats med köksön. Så nu ska det byggas en ram till sängen så vi kan sätta på metall benen vi köpte på Ikea.  Och jag ska bygga en säng gavel...letar snygga tyger, gärna billigt! TIPS ngn?! vet inte om jag ska ha helfärgat el ngt med mönster. Får se...


Nr3

Av Lisette Svensson - 8 februari 2012 08:46

Vi har isolerat övervåningen vilket jag nämt i tidigare inlägg tror jag... så här blev det iaf.


 


Sen skrapas det så det är jämt mellan reglarna...


 

Nr2

Av Lisette Svensson - 8 februari 2012 08:42

Fyndat en näst intill ny Kaxs overall till snuttan. Bra att ha i vår då det blåser, regnar och det blir varmare.

Nypris tror jag ligger mellan 300-400:- Bet 200:- och fick då med ett fleece ställ på köpet. Overallen var typ använd 3-4ggr...


Gött mos som dom säger i Götet!


                                                  
                                 

Av Lisette Svensson - 8 februari 2012 08:38

Äntligen har jag målat klart bordet...tog bara ett år =P Undrar hur länge det tar för de 6 stolarna att bli vita?!


 

Av Lisette Svensson - 1 februari 2012 17:39

Fått nå jädra virus i örat el öronen (troligen) om det är inte utmatthet... inte sovit ngt de senaste nätterna. Annie är missnöjd igen... Känns iaf som om jag åkt virvelvinden tusen ggr. I måndags blev jag typ åksjuk och kräktes. Virus får man ingen medicin för så de e väl bara att vänta. Sköterskan sa att det kunde ta upp till veckor innan det gick över. Åååhhhh! Har inte tid med det här. Vi som planerat att åka till S-vall sen är det flera som fyller 30 och den dop. FAn oxå!!!!!!


                                                  
                                    



Va på 30års kalas i helgen och firade min vän Helena Edwang. En superkul och minnesvärd dag! Söndag hade jag loppisbord på folkan. Dåligt med folk och lite bord. Gick iaf plus...


Har varit och shoppat på stan med gammelmomma och pappa som ville ha ngt fint till dopet. Båda blev nöjda...jag är verkligen bäst på att shoppa TILL ANDRA...hahahahah som tack fick jag en svart klänning av pappsen. 75:- efters den va på rea =)


Idag har moster med man varit här och fikat. Jag klippte även dom...


Dopet är den 18e och vi har bara bjudit släkt och de alldeles närmsta vännerna. Dom som man umgås med ofta....ja man måste dra gränsen ngnstans. Hade lätt kunnat fyllt kyrkan om det va så ;-)


Önskar oss gärna:

*LEKSAKER

*KLÄDER (gärna snickarbyxor el jeans)

*GREJER TILL HENNES RUM (små saker)


Nä nu ska jag sätta mig och lyssna på olika låtar...har bett Milia och Fredde att sjunga på dopet. =)

vi får se vad det blir....


Annie 20110613

 Mitt namn är Lisette och jag bloggar om allt som händer i min vardag. Jag älskar min familj och mina vänner, gillar att baka och laga mat, att träna och allt som har att göra med inredning. Välkommen!

Kategorier

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Bloggar jag följer

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards